Hoe verwijderde en beschadigde MOV-bestanden herstellen via MOV Recovery Software

MOV Recovery is een gebruikelijk videobestandformaat dat door Apple Inc. wordt geïntroduceerd. Het wordt gebruikt voor het opslaan van multimedia bestanden. Het werkt met een breed scala aan multimedia bestanden, audio, video, animatie, grafisch, 3D-video’s, virtuele realiteit inhoud, bevat, muziek, animatie en andere soorten gegevens. Dit formaat ondersteunt zowel Macintosh als Windows-versie. Het is een betrouwbaar bestandsformaat.

Soms wordt MOV-bestandsformaat beschadigd door een aantal onverwachte redenen, zoals: –

Toevallig Verwijderde Items: Soms worden sommige bestanden per ongeluk verwijderd van uw pc, die keer dat de kans op video-bestanden corruptie toeneemt.

Opslagmedia wordt beschadigd: in dit geval stijgen de kans op corruptie als gevolg van virusinfectie, storing software conflict, hardware storing enz.

Niet-ondersteunde mediaspeler: wanneer we MOV-bestanden proberen op een niet-ondersteunde mediaspeler te downloaden, wordt het beschadigd.

Onjuiste beëindiging van het overdrachtsproces: Corruptie van videobestanden tijdens het overdrachtsproces van het ene systeem naar de andere of vice versa.

MOV converteren naar een ander formaat: Wanneer we uw videobestand omzetten in een ander formaat dan wordt het beschadigd.

Er zijn weinig redenen om uw MOV-bestanden te kunnen beschadigen, zoals Grote bestandsgrootte, wanneer u beschadigde of beschadigde bestanden verwijdert, storing van de harde schijf, enz.

Foutmeldingen na corruptie van MOV-bestandsformaat

Quick Time MOV Error 2048: Deze fout treedt vooral op wanneer we proberen om de video’s op Mac te draaien Met Quick Time Player, dan verschijnt de fout 2048.

Het filmbestandsformaat wordt niet ondersteund: deze fout treedt op wanneer de koptekst van het bestand beschadigd raakt of wanneer sommige codes in audio-, videobestanden missen.

Ongeldige film: Als Quick Time Media Player enige onregelmatigheid of onregelmatigheid in de MOV-bestanden van video frames vindt, worden deze foutmeldingen weergegeven.

CRC-fouten: Soms worden de bestanden beschadigd door CRC-fouten wanneer MOV-bestanden door gebruikers worden gedeeld.

Aanbevolen software (Stellar Phoenix Video Repair Tools)

Stellar Phoenix Video Repair Tools zijn krachtigste, snelle en makkelijke gereedschappen om al uw beschadigde bestanden te repareren en te herstellen. Deze software herstelt al uw beschadigde video’s die zijn getroffen door compressie problemen, lees of schrijf fout, virusaanval, wijzigingen in bestandsindelingen en andere redenen. Het herstelt video’s die zijn opgeslagen in de geheugenkaart en andere opslagmedia. Deze software repareert verschillende formaten van videobestanden op Mac en op Windows.

Enkele speciale kenmerken van Stellar Phoenix Video Repair Tools

Recover meerdere bestanden tegelijkertijd

Deze software geeft u toestemming om tegelijkertijd verschillende video’s van dezelfde of verschillende formaten te selecteren. Het geeft u de mogelijkheid, met een enkele klik kunt u al uw toegevoegde videobestanden repareren. Het bespaart veel tijd.

Volledig Video Reparatiesoftware voor Macintosh

Deze software herbouwt en corrigeert alle schadevideo’s inclusief MOV-bestandsformaat ondersteund door Quicktime. Het lost de problemen op van geluid, frame, beweging, kop en duur van verschillende andere videoformaten zoals M4V, MP4, M4A en F4V enz.

Opgeslagen bestand opslaan op een gewenste locatie

Het geeft u de mogelijkheid om uw bestand op te slaan van uw keuze waar u maar wilt. Wanneer een video gerepareerd wordt, krijgt u een bevestigingsbericht om de padlocatie te kiezen waar u uw bestand wilt opslaan.

Complete video reparatie voor Windows

Deze software voegt corrupte videobestanden van bronmedia toe en maakt de problemen met de videobestanden efficiënt hersteld door de koptekst, de beweging, de duur en de geluidsbeschadigingen te herbouwen.

Compatibel met OS X en Windows OS

Met deze software worden veel beschadigde bestanden opgelost op OSX- en Windows OS-systemen.

Voor Windows: Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista en XP.

Bestanden: ASF, MOV, WMV, MP4, F4V, 3G2, 3GP.

Voor Macintosh: Besturingssysteem: MacOS Sierra 10,7, 10,8, 10,9, 10,10, 10,11, 10,12.
Bestandsformaten: MP4, F4V, M4V, MOV, F4V

Gebruikershandleiding: Know How to install Stellar Phoenix Video reparatie Tools:

Voor Windows:

Stappen1: De hoofdinterface van Stellar Phoenix Video Repair Tools bevat een optie “Repair Video”. Ten eerste klik je op die knop.

Stap 2: Als u bestanden wilt toevoegen en verwijderen, gebruikt u de knop ‘Toevoegen’ en ‘Verwijderen’.

Stap 3: Om de beoordeling van beschadigde bestanden te zien voordat u het proces herstelt, selecteer bestanden en klik op de knop ‘Voorbeeld’.

Stap 4: Om het proces te herstellen, klik op de knop “Repareren”.

Stap 5: Om het voorbeeld van gerepareerde bestanden te zien, selecteer eerst het bestand uit de lijst en klik vervolgens op de knop ‘Voorbeeld’.

Stap 6: Om de bestanden op de juiste locatie op te slaan, klik op de knop “Opslaan”.

Stap 7: Na het voltooien van het opslaan proces worden berichten op uw systeem scherm weergegeven.

Voor Macintosh:

Stap 1: Het startscherm van Stellar Phoenix Video Repair Tools biedt een enkele knop naam Repair Video “. Klik op deze knop om naar het volgende scherm te gaan en corrupte videobestanden voor reparatie aan te voegen.

Stap 2: De interface van de software laat u toe om te selecteren /, unselect /
Voeg / verwijder videobestanden voor reparatie. Om videobestanden toe te voegen, kunt u op de (+) knop van de Mac-harde schijf en andere mediaapparaten klikken. U kunt ook op de knop (-) klikken om bestanden te verwijderen. Klik daarna op het selectievakje om de geselecteerde en niet-geselecteerde bestanden te selecteren.

Stap 3: In deze vensters kunt u een videobestand selecteren en op de knop ‘Preview’ klikken om te starten. Het voorbeeld voor het herstellen van het proces start. Om te herstellen van beschadigde bestanden, klik op de knop ‘reparatie’.
Stap 4: De software scan en herstel de geselecteerde beschadigingen MP4, MOV, F4V, M4V en M4A bestanden. Dit reparatieproces zal afhankelijk zijn van het niveau van corruptie en videobestandsgrootte.
Stap 5: Nadat het reparatieproces succesvol is afgerond, wordt het gerepareerde videobestand voor ‘Preview’ en ‘Save’ vermeld.

Stap 6: voor het starten van de review kunt u gerepareerde videobestanden selecteren. Softwareversie Demo geeft u de mogelijkheid om voorvertoning van videobestanden te starten, welke grootte kleiner is dan of gelijk is aan 10 MB.
Stap 7: selecteer alle gerepareerde videobestanden en klik op de knop “Opslaan” om de bestanden op interne en externe harde schijf op te slaan.

Italian

French

Spanish

Portuguese

Dutch

Polish

German

Danish